Želite besprekorno stilizovanu frizuru i zdravu kosu? Philips ima rešenje!

Datum objavljivanja: 1. Tra 2021.
Da li su i vas mame i bake od malih nogu učile da negujete prirodnu kosu, da je ne fenirate i ne farbate kako je ne biste trajno oštetile? Zbog takvih beauty saveta nekada smo čekale samo specijalne prilike kako bismo stilizovale kosu i zablistale u najboljem izdanju.
Vremena se menjaju, pa dok se do nedavno činilo nemogućim da kosa bude sjajna, negovana i zdrava, a da je uvijana ili fenirana nekoliko puta nedeljno, danas znamo da je to itekako moguće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji. Philips Hair Care Black & White linija namenjena je modernim ženama koje brinu o sebi i na frizuru gledaju kao način kreativnog izražavanja. One znaju da stilizuju kosu same, brzo i jednostavno, bez isušivanja i oštećivanja, baš kao što to čine profesionalci u frizerskom salonu.
Predstavljamo vam 4 brige koje zahvaljujući Philips Hair Care Black & White odlaze u zaborav!
Isušena kosa usled preagresivnog sušenja
Philipsov Moisture Protect fen brine o vašoj kosi i zadržava njenu prirodnu vlažnost. Nega jonima je tu da završnica feniranja nikad ne izgleda “frizzy”, naelektrisano ili neuredno, a njegov poseban senzor dijagnostikuje nivo hidriranosti kose i automatski prilagođava temperaturu ako oseti da dolazi do pregrevanja koje uzrokuje isušivanje kose.
Izmučena, beživotna kosa usled predugog sušenja
Philipsov Prestige Pro fen poseduje motor od 2300W, koji postiže brzinu rada od 170 km na čas. Možda vam sve ove jedinice ne znače mnogo, ali ako vam kažemo da to u praksi znači da kosu suši i do 50 posto brže, korist je više nego očigledna. Uz ovo, tu je i taster za hlađenje i setovanje frizure - nikada više nećete imati problem sa kosom koja se “razleti” nakon feniranja.
Suva kosa usled korišćenja previsokih temperatura
Loš glas koji prati prese za kosu jeste da su one glavni “krivac” za isušenu kosu, kojoj nedostaje vlažnost. Senzor Moisture Protect prese neprekidno meri trenutno stanje vaše kose i prilagođava temperaturu, te ne dolazi do pregrevanja i isušivanja kose. Rezultat je sjajna i hidrirana kosa bez kompromisa!
Oslabljena kosa koja se lako kida
Nema ništa lepše od ravne, sjajne, sveže ispravljene frizure, ali da bi kosa ostala zdrava, bez oštećenja, par karakteristika je izuzetno važno. Philips Prestige Pro presa poseduje titanijumske ploče, koje će proces ubrzati kako bi kontakt sa toplotom bio što kraći, a njihova pokretljivost garantuje nežno stilizovanje, bez čupanja pramenova.
Uz Philips uređaje iskusite profesionalne rezultate kod svoje kuće - za lepu, zdravu i sjajnu kosu!

#philips #elle #philipsprestigepro
Mondo Guglali Smo playlist 👉 bit.ly/MondoGuglaliSmoPlaylist
Mondo Reakcije playlist 👉 bit.ly/MondoReakcijePlaylist
Mondo InŠtagram playlist 👉 bit.ly/MondoInstagramPlaylist
Mondo Podcenjeno / Precenjeno 👉 bit.ly/POTCENJENO-PRECENJENOP...
Sve Mondo videe pogledajte ovde 👉 bit.ly/MONDOVideos
OVAJ KLIP NIJE DOZVOLJENO KOPIRATI I POSTAVLJATI NA DRUGE KANALE.
Hvala unapred, mondo.rs
Pratite MONDO na društvenim mrežama:
Subscribe 👉 bit.ly/SUBSCRIBE_To_MONDO
Instagram 👉 bit.ly/MONDOInsta
Facebook 👉 bit.ly/MONDOFB
TikTok 👉 bit.ly/MondoTikTok
SoundCloud 👉 bit.ly/MONDOSoundCloud
Twitter 👉 bit.ly/MONDOTwitter
MondoSport HRdown 👉 bit.ly/MONDORSSportHRdown
MondoSport Facebook 👉 bit.ly/MONDORSSportFacebook
MondoSport Instagram 👉 bit.ly/MONDORSSportInstagram
MondoOna Instagram 👉 bit.ly/MondoOnaInstagram
MondoOna HRdown 👉 bit.ly/MondoOnaHRdown

Komentari